søndag 17. juli 2011

Knytebukser!

Endelig har jeg fått laget mitt helt eget knytebukse mønster :) Har prøvd 2år(92) str på min datter Malin som er 2år. Å den satt som ett skudd :D Å disse er super anvenlige syns jeg, slipper denne gleppa i ryggen også. Også er de super deilige og bløte, veldig viktig for ungene så de kan bevege seg fritt uten hindringer ifra klærne!Denner er sydd i deilig Hilco velour fra sydilla.no, som er kjent for sin supre kvalitet. Den er i str 3-4år(98-104), 320kr.


Denne er mye finere lilla i virkeligheten, den blei litt blå på bildene.

Denne er sydd i en nydelig lilla velour fra stoff og stil. I lommene er det kjente fee stoffet fra sydilla. Å Malin digget lommene, hehe. Denne ga jeg til snuppa mi da jeg ikke var helt fornøyd med stikkningene på knytebåndene:)hun var fornøyd da.

Vil gjerne gi knytebuksen ett navn, har du ett forslag tas det imot med stor takk!!

3 kommentarer:

 1. Er fristet til å be deg sy noe til Tilda, men uten at vi bestiller slik at det blir en slags overraskelse. Om vi ble enige om en prisklasse, kunne du gjort det en gang da? Du er utrolig flink, blir så grønn av å se alt du mekker fram med symaskinen din. Forresten, når skal du introdusere symaskinen og alt det andre fine utstyret ditt, slik at lesere vet hva du bruker? ;)

  SvarSlett
 2. Syr gjerne til Tilda jeg:) jeg skal sy en sånn knytebukse til i kveld, den er ferdig klippet i str 1år! fint barnehage plagg vettu;)
  Hm vise frem utstyret ja, har jeg aldri tenkt på gitt! Er det intr?

  SvarSlett
 3. hei. takk for kommentar i bloggen min. har lagt meg til som følger her hos deg og håper du blir å fortsette med syingen og bloggingen. du lager utrolig mye flott, og tror nok du kan bli en fin inspirsasjonskilde for meg ;) mvh linda

  SvarSlett