torsdag 21. juli 2011

*sukk*overlockdrømmer

Da jeg sitter her alene mens mann og barn er på hoensvannet å sikkert bader og koser seg, drømmer jeg meg bort i syverden!!! aah :D

Å her har du min største drøm :
Den er bare helt nydelig, men alt for dyr:( Rundt 12000kr...men drømme er jeg flink til...hehe

Men her er en maskin som er mere i mitt budskjett:

Denne koster ca 4900kr men med sykroken.net rabatt koster den bare 4400kr eller no:) men så vet jeg at det er ei dame som skal åpne ny sybutikk i vestfossen 1.august å hun skal selge janome så kanskje jeg heller venter til hun åpner, da kan jeg jo kanskje få litt opplæring også;) hehe det trengs nok ja!!

Bildene er lånt fra www.sysiden.no En nettbutikk med fantastisk servic:)

2 kommentarer:

 1. Skjønner deg godt. Det hadde vikelig vært moro med en slik maskin.
  Men jeg får drømme litt om en ny symaskin først, eller kanskje spare, er mer fornuftig. Den begynner å bli litt kranglete den gamle bernia'en jeg har. Men den får fungere til over sommeren iallefall, så får jeg se :-)
  Du bor nok ikke så langt unna meg, siden du har noen som bader på Hoensvannet.. Ungene mine har pleid å gå til Himsjø, men de er store nå, så det er ikke så ofte lenger :-)
  Ha en fin dag, og drøm videre
  Klem

  SvarSlett
 2. Vi bor på ormåsen vi:) Jeg tenker at hun som åpner i vestfossen har åpningstilbud på mylock 644d jeg;) hehe så slipper jeg å drømme mere, hm kanskje jeg skal ringe henne og spørre!! oooOooOO...hihi Himsjø har vi også vært mye, siden det ligger en hytte der som eies av familien til kjæresten min:)
  Ja nå er det natta så da skal jeg drømme om overlock hehe,
  God Natt :D

  SvarSlett